Vandaag is sehportaal live gegaan, het eerste portaal van Stichting artsportaal voor het ziekenhuis. Sehportaal is een medische zoekmachine voor de acute zorg, die alle betrouwbare informatiebronnen van Nederlandse en internationale richtlijninstanties en naslagwerken op één plek samenbrengt. “Zodat in spoedsituaties snel de juiste informatie beschikbaar is” aldus Evelien van Eeten, SEH-arts KNMG en een van de kartrekkers. Sehportaal is het trotse resultaat van een samenwerking tussen Stichting artsportaal en de NVSHA. Op 25 mei volgt de echte feestelijke openingshandeling door “een speciale gast”! Neem nu alvast een kijkje: www.sehportaal.nl.

Bovenste rij: Lucas Voets (arts en databank beheerder Stichting artsportaal), Fiona Koningstein (aios SEH en lid ontwikkelteam) en Dagmar van Rijckevorsel (aios SEH en lid ontwikkelteam).
Middelste rij: Pim Keurlings (huisarts en bestuurder Stichting artsportaal), David Baden (SEH-arts KNMG en aankomend voorzitter NVSHA) en Thomas Mancini (huisarts en bestuurder Stichting artsportaal).
Onderste rij: Evelien van Eeten (SEH-arts KNMG en beheerder sehportaal).