Over Ons

Over Ons 2017-11-20T20:08:38+00:00

Welkom op Arts Portaal

Anno 2017 worden we als arts overspoeld door informatie vanuit tientallen verschillende instanties en organisaties. Soms is het overzicht ver te zoeken en dat kost tijd. Tijd die je liever aan je patiënten besteedt.
Arts Portaal is een initiatief van twee huisartsen in opleiding uit Nijmegen, Thomas Mancini (links) en Pim Keurlings (rechts), en heeft als doel de beste informatie en meest handige links te bundelen zodat u alleen nog maar hoeft te klikken.
Onze visie? Binnen twee kliks bij uw antwoord op de meest voorkomende vragen tijdens het spreekuur.
Arts Portaal is jong, volop in ontwikkeling, en gemaakt door en voor artsen.

Onafhankelijk en in ontwikkeling

Arts Portaal en de makers van Arts Portaal zijn volkomen onafhankelijk. Potentiële links worden beoordeeld op relevantie voor de huisartspraktijk en op onafhankelijkheid van onder andere de farmaceutische industrie. Bij geschiktheid worden links gratis geplaatst. De makers van Arts Portaal ontwikkelen de website in hun eigen tijd.
Het wordt erg gewaardeerd als gebruikers meedenken om Arts Portaal verder te ontwikkelen. Kent u bijvoorbeeld een link of app die Arts Portaal nog mist? Stuur dan gerust een bericht via Contact. E-mailadressen van personen of instanties die een suggestie sturen, zullen nooit overgedragen worden aan een derde partij, tenzij vereist bij wet.

In de media

Februari, maart en april 2017: vermelding op Facebook pagina’s van diverse lokale LOVAH-afdelingen.
Juni 2017: vermelding in artikel in ICT&Health.
Juni 2017: vermelding op Facebook pagina SBOH.
Juli 2017: interview in Medisch Contact.
Oktober 2017: vermelding op Facebook pagina SBOH, SOON en ANW Nederland.
November 2017: tweemaal sessie verzorgd tijdens NHG-congres 2017 (sessie 24, ‘De innovatieve kracht van aios en opleiders huisartsgeneeskunde’).

Partners

Het webdesign en de sitestructuur van Arts Portaal is in oktober 2017 geprofessionaliseerd. Dit is mede mogelijk gemaakt door een eenmalige sponsoring van de stichting SBOH.
De LOVAH is enthousiast over het concept van Arts Portaal. Sinds september 2017 is LOVAH samenwerkingspartner van Arts Portaal en biedt (zonder financiering of tegenprestatie) enkele malen publiciteit aan.
Arts Portaal blijft in alle opzichten volledig onafhankelijk ten opzichte van partners: partners hebben geen enkele inspraak in de inhoud of koers van de website, noch hoeft Arts Portaal hierover enige verantwoording af te leggen aan partners.