Vandaag sloot Stichting artsportaal een partnerschap met de Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen (NVvPO) . De samenwerking vormt het begin van een eigen internetportaal voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen in de huisartsenpraktijk, met daarop alle relevante en betrouwbare medische informatie voor tijdens het spreekuur.
Directeur/bestuurder Petra Portengen van de NVvPO vertelt: “We vinden het belangrijk dat praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen makkelijk en snel relevante informatie kunnen opzoeken. Zo houden zij echt tijd over voor hun patiënten. Daarom zijn wij gaan samenwerken.” Bestuurder Pim Keurlings van Stichting artsportaal vult aan: “De medische vakcommissie van de NVvPO gaat in de komende maanden met ons meedenken over een portaal, bestaande uit een medische zoekmachine en een startpagina. Erg fijn om hierin samen op te trekken met de doelgroep!”
Op de foto proosten de betrokkenen op de samenwerking. Boven, van links naar rechts: Erik Boswinkel, Petra Portengen, Elianne de Kat en Maartje de Nijs- de Wild van NVvPO. Onder, van links naar rechts: Pim Keurlings en Thomas Mancini van Stichting artsportaal.
Tevens actief betrokken vanuit NVvPO: Berry van Bruchem.
Tevens actief betrokken vanuit Stichting artsportaal: Kris Smits.