Eerste “Arts Portaal themapagina”: Migrant!

De eerste “Arts Portaal themapagina” is een feit! Een themapagina is een subpagina van Arts Portaal, volledig gewijd aan medisch-inhoudelijke links rondom een centraal thema, in dit geval Migranten.

De themapagina Migrant is onderverdeeld in twee delen:

  • “Factsheets”, medisch-inhoudelijke informatie en links over veelvoorkomende problemen en ziektebeelden bij migranten. Makkelijk om als naslag te gebruiken tijdens het spreekuur.
  • “Folders”, informatiefolders in diverse talen over veelvoorkomende ziektebeelden bij migranten. Makkelijk om te printen en aan een patiënt mee te geven.

Een themapagina is rechtstreeks te openen, in dit geval via www.artsportaal.nl/migrant. Ook is een themapagina vanaf de homepage van Arts Portaal te openen, in dit geval via de link bij de categorie Migranten.

Themapagina Migrant is tot stand gekomen door de inhoudelijke bijdrage van Rachel Kalkman (huisarts in opleiding in Nijmegen en differentiant in de richting migrantenzorg) en Maria van den Muijsenbergh (huisarts in Nijmegen, senior-onderzoeker bij Pharos en bijzonder hoogleraar Gezondheidsverschillen en persoonsgerichte integrale eerstelijnszorg bij het Radboudumc). Zij blijven een bijdragende inhoudelijke rol spelen voor themapagina Migrant in de toekomst.