Een nieuw Portaal online, SO Portaal!

Vandaag is het feest bij Stichting Arts Portaal! Het vierde Portaal is zojuist gelanceerd: SO Portaal! SO Portaal is een Portaal speciaal voor de SO, oftewel de Specialist Ouderengeneeskunde.
Al sinds eind 2017 zijn de makers van Arts Portaal met de ontwikkeling van SO Portaal bezig. Samen met diverse Nijmeegse SO’s in opleiding (onder leiding van SO Tom Starmans) is gewerkt aan de inhoud, terwijl niet werd afgeweken van de herkenbare vormgeving en indeling van het Arts Portaal concept. SO Portaal heeft deels dezelfde basis categorieën als Arts Portaal, waaronder Opzoeken, Voorschrijven, Voorlichten en Top 10, maar ook zijn eigen categorieën, aansluitend bij de zogenaamde ‘geriatric giants’.

Omdat SO Portaal een deel is van Arts Portaal, is hij vanaf de homepage benaderbaar via het tabblad Portalen. Echter, SO’s kunnen de website ook eenvoudig direct openen door middel van de domeinnaam www.soportaal.nl.

SO Portaal is eigendom van Stichting Arts Portaal. Tom Starmans zal optreden als ‘Portaalbeheerder’ en een bijdragende inhoudelijke rol blijven spelen in de toekomst.
Heeft u reacties, opmerkingen of suggesties voor de makers van SO Portaal, gebruik dan het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@artsportaal.nl (onder vermelding van SO Portaal).

SO Portaal. Dé spreekuurassistent voor de SO.
www.soportaal.nl