Drukbezochte Arts Portaal stand op NHG-congres!

Afgelopen vrijdag 9 november vond het NHG-congres 2018 plaats in het World Forum The Hague. De makers van Arts Portaal waren hierbij aanwezig met een informatiestand.

Veel gebruikers van Arts Portaal, die de website dus al kenden, hebben de stand bezocht voor meer informatie en het geven van feedback. Er was volop gelegenheid om de verbeterde zoekfunctie te demonstreren en uit te proberen. Deze zoekfunctie is overigens ook al operationeel op de website. Probeer hem dus gewoon eens uit! Vind standaarden, richtlijnen en betrouwbare bronnen door een simpel trefwoord in te typen. Snel en volledig!

Daarnaast hebben verschillende huisartsen voor het eerst kennisgemaakt met Arts Portaal en de mogelijkheden om snel informatie op te zoeken tijdens het spreekuur. Menigmaal was op dat moment de vraag hoe Arts Portaal “te installeren” is en “hoe duur” de website is. Gelukkig is het een simpele website, die je op iedere werkplek én op de mobiele telefoon kan openen. En dat allemaal zonder inlog, en volledig gratis!

Stichting Arts Portaal wil alle bezoekers van de stand bedanken en gaat de komende tijd weer op volle kracht verder met de gekregen feedback. Tot ziens!