Welkom op artsportaal.nl

Anno 2017 worden we als arts overspoeld door informatie vanuit tientallen verschillende instanties en organisaties. Soms is het overzicht ver te zoeken en dat kost tijd. Tijd die je liever aan je patiënten besteedt.

Artsportaal is een initiatief van twee huisartsen in opleiding uit Nijmegen, Thomas Mancini (links) en Pim Keurlings (rechts), en heeft als doel de beste informatie en meest handige links te bundelen zodat u alleen nog maar hoeft te klikken.

Onze visie? Binnen twee kliks bij uw antwoord op de meest voorkomende vragen tijdens het spreekuur.

Artsportaal is jong, volop in ontwikkeling, en gemaakt door en voor artsen.

Onafhankelijk en in ontwikkeling

Artsportaal en de makers van artsportaal zijn volkomen onafhankelijk. Potentiële links worden beoordeeld op relevantie voor de huisartspraktijk en op onafhankelijkheid van onder andere de farmaceutische industrie. Bij geschiktheid worden links gratis geplaatst. De makers van artsportaal ontwikkelen de website in hun eigen tijd.

Het wordt erg gewaardeerd als gebruikers meedenken om artsportaal verder te ontwikkelen. Kent u bijvoorbeeld een link die artsportaal nog mist? Stuur dan gerust een berichtje via “Contact”. E-mailadressen van personen of instanties die een suggestie sturen, zullen nooit overgedragen worden aan een derde partij, tenzij vereist bij wet.

Artsportaal in de publiciteit

Februari, maart en april 2017: vermelding op Facebook pagina’s van diverse lokale LOVAH-afdelingen.
Juni 2017: vermelding in artikel in ICT&Health.
Juni 2017: vermelding op SBOH Facebook pagina.
Juli 2017: interview in Medisch Contact.